Snail Farm – pret in farmacii, prospect, pareri forum, Romania

snail farm Ser ocularUtilizarea de melc noroi pentru a îmbunătăţi pielea datează din Grecia antică, unde Hipocrate, celebrul medic, presupune prescris zdrobit melci şi covăsit lapte ca o modalitate de a scapa de inflamaţie a pielii. În ultimii ori utilizarea de creme cu mucusul de melc a început atunci când fermierii chilian, care a sprijinit melci pe piaţa franceză a observat că pielea lor este vizibil mai lină. In zilele noastre avem Snail Farm-ochi ser.

 

Melcii sunt agitat, excreta un dens lichid este un mijloc de protecţie. Poate părea ciudat pentru a folosi ceva de genul asta pe pielea ta, dar nu uita ca oameni şi alte animale mai au excreta uleiuri ca o modalitate de a proteja pielea. De fapt, organismul excreta pentru a hidrata pielea constă dintr-un ulei de lipide, sebum si celulele moarte ale pielii. Ca un melc protejează sine, mucus, care este eliminat din organism este dotat cu elemente nutritive, cum ar fi acid hialuronic, p-glicoproteina, enzime, peptide antibacteriene şi cupru si proteoglicani. Toate aceste substanţe nutritive deja frecvent sunt adăugate în produsele pentru îngrijirea pielii şi sunt gândit pentru a oferi mai multe beneficii pentru piele.

Ce este serul de ochi Snail Farm? Efectele

Sprijină fiecare aging diferit, dar consumatorii care doresc să scape de riduri si alte semne de imbatranire poate doriţi să ia în considerare creşterea melcilor în rutina de zi cu zi. Snail Farm este să:

 • Sprijinirea producției de colagen în piele
 • Reduce ridurile
 • Diminueze impactul de
 • Creând un aspect mai echilibrat
 • Creaţi un contur în faţă

Utilizarea regulată a produselor care conțin mucin extract melc de bună calitate, vă puteţi aştepta la aspectul şi textura de imbatranire, deteriorate, acnee şi/sau zguduit pielea pentru a îmbunătăţi.

Acest lucru se datorează mucins melc promovează regenerarea celulelor şi umiditate naturala creşte fermitatea şi elasticitatea pielii. Melcul mucins este un ingredient excelent în produsele de îngrijire a pielii, deoarece in mod natural contine o gramada de bunatati piele-friendly, inclusiv proteine, elastina, acid glicolic, acid hialuronic, şi peptide cupru. De asemenea, are proprietăţi antimicrobiene, care ajuta la evitarea bacterii.

Compozitie serul Snail Farm

Acest ser este eficient pentru consumatori, deoarece are o concentrare puternică componente majore, dintre cele două. Aceste componente includ Syn-Ake peptide şi melcul Achatina.

 • SYN-Ake vine cu cobra otravă şi afectează celulele pielii prin blocarea impulsurile nervoase si spasme musculare, care este destul de similar cu cum Botox. Acest peptida este conceput pentru a ajuta clienţii îmbunătăţi elasticitatea, sări în loc, pentru că se întinde un zâmbet sau altă expresie.
 • Achatina vine de la melc negru, şi oferă pielea cu alantoina si elastina. Ajuta aceste două substanţe într-un colagen sau îmbunătăţirea structurii pielii si fermitatea sale în creştere. De asemenea, poate ajuta compensa orice probleme cu decolorare.

Compozitie serul - extras din Caracol

Ce este extras din Caracol?

Mucusul este acum folosit la crema. Crema este gandit pentru a reduce inflamatia, elimina roseata, stimuleaza cresterea de noi celule ale pielii şi să încurajeze umiditate de retenţie-practic, toate lucrurile pe care le doriţi o crema buna pentru a face. Mâzgă de melc cercetare ştiinţifică a identificat unele dintre ingrediente active în mucus, inclusiv:

 • Acid hialuronic
 • P-glicoproteina
 • Enzime
 • Peptide antimicrobiene şi cupru
 • Proteoglicani

Poate recunoaşte câteva dintre aceste componente: ei sunt adesea găsit în multe facilităţi moderne. Acidul hialuronic este deosebit de popular si este ingredientul activ în mai multe lotiuni topice.

În diferite studii, a fost testat pe culturi de melc mâzgă. In aceste culturi, mâzgă, stimuleaza productia de elastina si colagen-doi compuşi care sunt esenţiale pentru elasticitatea si fermitatea pielii. Acest ser de ochi este Parabens, petro chimice şi lauril sulfat de sodiu (SLS).

Snail Farm – pareri, expert opiniile

Snail Farm - pareri, expert opiniilePentru cu adevărat dedicat propriul secretia de melc tratamentului puteţi obţine că beneficiile mâzgă melcul în straturile profunde ale pielii decat produsul. Chirurgul Dr. Matthew Schulman făcut opiniile sale despre Snail Farm. Ser facial combină stimularea colagenului şi curăţate mâzgă de melc pentru a atinge rezultatele altor produse de secretie de melc, dar la un nivel complet diferit.

„Cheia pentru o piele frumoasa este o combinaţie de acest extract cu utilizarea frecventă,” spune Dr. Schulman. „Ser pentru serul din Caracol ajunge la straturile profunde ale pielii în cazul în care factori de creştere şi peptide poate avea cele mai mari beneficii. Simpla setare până o piele de melc va avea rezultate mult mai puţine.”

Melci de acest tratament sunt, de asemenea, aparent, calitate mai mare decât dumneavoastră medie melc, ca mucusul este recolta de gospodăriile specializate în Spania. „Melci sunt meticulos îngrijiţi şi primi zilnic ‘prysznice’ cu apă proaspătă şi o sărbătoare a fructelor şi legumelor,”, a explicat Schulman. drăguţ!

El a adăugat că în timp ce tratamentul este de obicei efectuată ca o fata, poate, de asemenea, fi folosit oriunde altundeva pe corp, inclusiv la piept, brate, spate sau cap la cap. Fiecare tratament durează aproximativ 45 de minute, şi singurul efect secundar poate fi uşoară roşeaţă de 24-48 de ore. Dacă sunteţi în căutarea o mâzgă de melc investiţii serioase este cu siguranta cel mai bun.

Comentarii de ser forum

Acest ser de ochi extraordinar de complexe pentru a ajuta la hidratarea si netezi zona delicata din jurul ochilor. Acest ser de ochi uniformizare blând este parte a unei serii de piele gel de melc. Eu sunt pe meu treilea pachet acest ser de ochi. Ca o femeie de 36 de ani (nevoie de vârsta judecătorului review crema de ochi) am linii fine. Ochii mei au fost pufos şi obosit. Ridică-te devreme şi au mult timp zile. Eu locuiesc în aşa. Ser a drastic reduce liniile de sub ochi, eliminare pungile şi cercurile intunecate pentru mult mai puţin. Este destul de lumină şi rapid absorbit într-un pic merge un drum lung, aşa cum se spune. Pielea mea este foarte sensibil şi numai atunci când hivey, m-am simtit inconfortabil. Dar foarte bun, recomand.

Snail Farm – Pret, de unde sa cumpere ser?

Din fericire, pretul pentru Snail Farm este un flacon mic pentru tratament. Cu toate acestea, nu este nimic pe site-ul pentru a vă arăta exact cât timp produsul va dura a consumatorilor, astfel încât este probabil că vor avea nevoie de umplere mai devreme, mai degrabă decât mai târziu.

Snail Farm este destinat actualitate pielii îngrijire soluţie care ajută pielea pentru un aspect mai tineresc. Consumatorii pot comanda produsul lăsând numele şi numărul lor pe site-ul.

Pentru a plasa o comanda, au primit consumatorilor nu există nici o modalitate de a face o achiziţie pe site-ul. În schimb, utilizatorul va completa numărul lor de telefon şi numele lor pe forma, pe care clientul va folosi pentru noi. Atunci când agentul îi cheamă, poate comanda masura si intrebati orice alte întrebări, au nevoie să înveţe.

Acest lucru este extrem de convenabil pentru consumatori. Cu toate acestea, în zilele noastre mai des se întâlneşte Snail Farm online licitatie tip allegro sau amazon. Cu toate acestea, ne avertizează împotriva cumpararea ser acolo, pentru că este adesea vorba de frauda.

Cum să utilizaţi ser de ochi

Instrucţiuni detaliate nu sunt incluse în preţ, dar cea mai mare parte a serului trebuie utilizate numai pentru a curăţa de piele, care, de asemenea, sa uscat. Consumatorii să fie conştienţi de aplicarea sistematică a tratamentului trebuie să fie vizibil cel puţin 72 % reducere în apariţia lor în vârstă de până la sfârşitul primei luni de utilizare.