Cool Air – pret, prospect, pareri forum, Romania

cool air aer conditionatCool Air este un portabil de aer conditionat care se raceste, curăţă şi hidrateaza aerul in jurul tau-oriunde ai fi. Cu ajutorul ei a crea o zona de confort chiar şi într-o zi de vara foarte fierbinte. Pur şi simplu se toarnă apă, apăsaţi butonul 1 şi bucuraţi-vă de aerul rece.

 

Secretul dispozitivului este hydrochłodzenia de tehnologie care utilizează un filtru special care transformă aerul fierbinte într-o briza placuta, cool.

Tradiţionale aer conditionat consuma o mulţime de energie în încercarea de a reduce temperatura din casa, care este foarte scump. La rândul său, cel mai portabil de aer conditionat este foarte mult spaţiu şi necesitatea posibilitatea care decurg aer prin fereastra. Cool Air rezolvă aceste probleme-acesta este un mic, portabil si foarte eficiente. Vă puteţi bucura de aerul rece, unde vrei.

Cool Air – Efectele

Cu aceasta în minte, să aruncăm o privire mai atentă la Cool Air. Acesta este un spatiu un cooler care utilizează evaporarea. Cu alte cuvinte, este ventilatorul care suflă aer deasupra apei. Descrierea lor sună un pic mai impresionant compact, eco-friendly personale aer rece care suge aerul cald din camera de său filtrul de vapori de apa pentru hidratare, în timp ce raceste! Cool Air se răceşte şi curăţă particulele de praf în aer!

Există un filtru destul de mare de interior, care este uşor pentru a elimina. Înlocuire filtre sunt în prezent de vânzare pentru şi se spune că ultimii aproximativ 6 luni. Site-ul Statele că indeparteaza particule din aer, dar instrucţiunile se referă la ea ca „filtru de apa” Deci nu se stie exact ce este filtrată.

Un aspect bun al acestui produs este că se va sufla aer rece pe tine, si aer, care produce este mai rece decat un ventilator standard, care se mută de aer. Acest lucru nu este spre deosebire de „aspirare” avem aici în deşert, că spray ceaţă, care poate tine la rece chiar si la temperaturi foarte ridicate. Realitatea nu-aşa-bun este că va trebui probabil să stai în faţa sa pentru a simti efectul de o mulţime de răcire. Deşi site-ul afirmă că este o zonă rece de 45 picioare pătrate, realitatea este că doriţi să fie în linie de acces pentru a face mai mult de o diferenţă.

  • Cool aer, ori de câte ori doriţi
  • Portabil şi compact
  • 3 viteza ventilator
  • Lumina moale în mai multe culori pentru a alege de la
  • Consumă cât de multă energie ca o moară de vânt mici
  • Bucuraţi-vă de un aer rece, curată, oriunde te afli!

Hidrateaza si curata

Sistem de Hydrochłodzenia într-un portabil de aer conditionat la Cool Air nu numai că se raceste, dar curăţă şi hidrateaza aerul din jurul. Datorită dimensiunilor sale mici va potrivi oriunde aveţi nevoie de it-pe terasa, pe birou, pe masa de apropierea tv, sau chiar şi pe bucătărie contra.

Efect de reîmprospătare datorită aerului condiţionat

Aer conditionat Cool Air este soluţia perfectă pentru cei care cauta echipament fiabil pentru eficientă şi rentabilă de răcire în zilele fierbinţi de vară. Funcţionează peste tot în cazul în care nu se poate instala dispozitiv de perete tip split. O caracteristică importantă a aer conditionat este că nu necesită instalare. Pentru a lucra doar abrogat fereastra si nu este nevoie de interferenţă cu peretele exterior al clădirii. În plus faţă de răcire, aer conditionat prevede, de asemenea, eficiente de incalzire, ventilatie si dezumidificare-doar 4 funcții în un singur dispozitiv! În plus, aceste dispozitive sunt caracterizate printr-un consum foarte redus de energie.

Portabil şi compact

Tradiţionale aer conditionat consuma o mulţime de energie în încercarea de a reduce temperatura din casa, care este foarte scump. La rândul său, cel mai portabil de aer conditionat este foarte mult spaţiu şi necesitatea posibilitatea care decurg aer prin fereastra. Cool Air rezolvă aceste probleme-acesta este un mic, portabil si foarte eficiente. Vă puteţi bucura de aerul rece unde vrei.

Cool Air – Pareri, Clienţi

Unitatea se raceste aerul din jurul tău- şi Deci acolo unde aveţi nevoie de ea cel mai. Şi se ocupă atât de mult spaţiu şi consumă cât de multă energie ca o moară de vânt mici. Are 3 viteza ventilator şi rezervor plin durează aproximativ 8 ore de lucru la viteză scăzută fan.

Aer suflă un astfel de proaspăt şi plăcut, curata si hidratata. Mai are puţină energie – pentru comparaţie, am o moară de vânt standard Office care absoarbe 70 Watt şi acest lucru pic cub de 10 ori mai puţin şi un efect interesant.

Azi am cumparat si sunt fericit. Aerul este foarte clare, iar astazi a fost mai mult de 30. Mai ales se răcească peste noapte în zilele când nu aveţi pentru a respira. Cred că într-o cameră închisă cu timpul, de asemenea, scade temperatura. Am avut nici o cale să cunoaşteţi acest lucru, dar diferenţa dintre camere a fost resimţită mai ales în camera de pe partea de Sud a fost mai rece decât Nord. Cu siguranta un obiect gadget grozav şi nu atât de tare. Acum am medie viteza şi este doar un zgomot de lumină. Ventilatorul este mai tare. Dacă cineva nu se aşteaptă că va avea puterea de un aparat de aer conditionat normal, sunteţi sigur că să nu dezamăgesc.

În cazul în care pentru a cumpara? Cool Air – Pret

Cool Air - PretCel mai bun din toate, costurile de exploatare sunt foarte mici. Aer condiţionat să se răcească în jos, întreaga cameră şi locul de muncă mai bine în condiţii de umiditate ridicată, dar acestea necesită ventilaţie şi sunt mai scumpe pentru a cumpăra şi de a alerga.

Fanii pot acoperi o zonă mai largă, dar nu au efect asupra temperaturii aerului.

Cum să utilizaţi Cool Air – cum să utilizaţi aer conditionat?

Apa din acest rezervor este absorbit în cartuş interior, răspândiţi uniform peste întreaga suprafaţă de răcire tampoane. Ca un fan din spate suflă aer cald peste apa, acesta se va evapora, aerul de răcire şi adăugarea de umiditatea acestuia. Cartuşe de aproximativ şase luni înainte de acestea trebuie să fie schimbat. Rezervorul de apă va oferi trei-patru ore de răcire şi Cartuş absorbi aproximativ 400 ml de apă; Reumplere atunci când cartuşul este saturat cu extindere în timp de răcire de între una şi trei ore.

Controlul Cool Air este uşor datorită la clar în partea de sus a ecranului, care dubleaza ca un buton. Apãsaþi ºi menþineþi ecran şi se transformă cooler on sau off. Utilizaţi o lamă în jurul afara, si poate regla viteza ventilatorului. Cu viteza de 20 setari acolo sunt multe posibilităţi de a oferi totul între briza blândă şi în plină desfăşurare.

În mod implicit modul ecran apare primite de temperatura aerului, care este temperatura mediului ambiant din sala. Se afişează, de asemenea, ieşire temperatura aerului, care arată cât de bine funcţionează aparatul.

Apăsaţi butonul o dată şi veţi obţine acces la meniul principal. Acest lucru vă permite să potriviţi culoarea de rezervorul de apă de lumină – poate potrivi tineri, o mulţime de design- şi intensitatea luminii; Puteţi dezactiva lumina. Noapte modul rezervor lumina şi dims ecran, nu distrag atenţia. Este posibil pentru a ilumina o culoare specifică atunci când cartuşul ruleaza uscat, prea, astfel încât să ştiţi că este timpul pentru a suplimenta apa.